Despre noi

Povestea noastra

Povestea brandului noastru incepe in tabacaria familiei, unde a avut loc prima “intalnire” cu pielea.  Aici am vazut de aproape fiecare etapa prin care trece pielea in tot procesul ei de tabacire, am invatat despre sortimente, texturi, presaje si finisaje.

Apoi am vrut sa fac mai mult, sa ma joc cu pielea, sa imbin culori si texturi. Iar confectionarea gentilor era pasul firesc ce il puteam face.

Inovator. Contemporan. Autentic. Functional. Toate aceste cuvinte descriu cel mai bine produsele noastre. Combinatia potrivita intre creativitate, originalitate, mestesug si bucuria de a crea.

Acum, dupa aproape 5 ani de cand am inceput aceasta activitate, ne putem mandri ca am creat genti pentru Guban, unul dintre cel mai mare producator de incaltaminte din Romania, am scos o colectie de genti impreuna cu Gabriela Atanasov (Sweet Paprika), iar produsele noastre au ajuns la cliente din toata lumea – Rusia, Franta, Elvetia, Statele Unite, Australia.

 

Calitate – Design inovativ – Maiestrie artizanala

Aici, in atelierul nostru proiectam, mixam culori, ne jucam cu texturi de piele si imprimeuri diferite si,  impreuna cu experti artizani si utilaje tehnologice performante, dam nastere unor produse premium cu un design inovativ. Grija cu care sunt alese materialele, precum si atentia acordata finisajelor, fac ca produsele noastre sa fie foarte apreciate si cumparate.

Aboneaza-te la newsletter