Politica de retur


"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". (O.U. 34/2014, art. 11 (1, 2)).


Inainte de returnarea produsului, va rugam sa anuntati telefonic 0721.368.585 sau pe email contact@andrapaduraru.ro intentia de a returna produsul/produsele.
Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept, incepe sa curga de la data primirii produsului de catre cumparator, conform O.U. 34/2014, art. 9 (2). Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare (neutilizat si nezgariat ) in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Ne revervam dreptul de a refuza returnarea produsului daca acesta sau ambalajul acestuia sunt deteriorate, murdare sau prezinta urme de uzura/ purtare.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la primirea returului.

Returnarea contravalorii produsului se va face, conform O.U. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 ┼či 3, prin virament bancar in contul clientului.

Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelamuriri, va rugam sa trimiteti un mail la contact@andrapaduraru.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0721.368.585.

Aboneaza-te la newsletter